Verzendkosten €6,95. Verzending GRATIS vanaf €65,- Rijen, Gilze, Hulten en de Reeshof vanaf €35,- GRATIS verzending.

Beer to the Bone x Biercheque

Gepubliceerd op 7 juli 2023 om 16:40

Gebruik nu ook met de Biercheque bij Beer to the Bone. Zowel online als off line is deze cadeaukaart te verzilveren bij Beer top the bone. Speciaal bier, het beste cadeau!

De Biercheque

De cadeaukaart die zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar en inwisselbaar is voor "Bier". Dus geen biertjes meer die je eigenlijk zelf niet zou hebben gekozen maar zelf het uitkiezen van jouw ultieme biercadeau. Het uitgeven en beleven is leuk met Biercheque!

Biercheque verbindt de online wereld met de fysieke winkels en is inmiddels te verzilveren bij 100+ inleverpunten door heel Nederland. Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe. Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving. Samen, passie, ambacht en gezelligheid is waar Biercheque om draait.

Leer de brouwers kennen en proef tegelijkertijd de unieke smaken van de bieren maar maak bovenal ook kennis met de ongelooflijke drive en passie voor het product. Wanneer je dit ziet samenkomen ontstaat de ultieme beleving.

Hier ook een linkje naar onze site met de tekst over het ontstaan van de Biercheque. Biercadeau - Over ons - Biercheque bier cadeaukaart - historie


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.