☠ Proeverijen 

De bierproeverij, één van de beste manieren om nieuwe bieren te ontdekken!  Proef verschillende bieren en verbreed je bier kennis met een speciaalbier proeverij van Beer to the Bone. Kijk hieronder of er nog bier proeverijen of bier evenementen beschikbaar zijn bij jou in de buurt?

 

Wij  maken onderscheid tussen 2 soorten proeverijn:

1. Classic: 

Bij de classic bierproevenrij gaan wij voor u opzoek naar bijzondere selectie van klassieke bieren. Elke proeverij is in het thema ven een andere bierstijl of brouwerij. Naast een introductie van de bieren, hun herkomst en wat fun facts, zal de focus liggen op het gezellig samen nieuwe bieren proeven voor een leuke prijs.

2. Craftsman:

Bij de craftsman proeverij gaan we meer opzoek naar moderne brouwsels en onverwachte smaak combinaties. Bij deze proeverij gaan we met een klein gezelschap een stuk dieper in op de bieren en de brouwerijen die aan bod komen.

Locatie:

Datum:

Tijd:

Uitverkocht

Bockbier Proeverij

€ 12,50
Uitverkocht

Bockbier Proeverij

€ 12,50

Locatie: de Chump, Hulten

Datum: Zaterdag, 28 oktober 2023

Tijd: 20:00 tot 00:00

 

Op deze avond worden er vier verschillende bockbieren geproefd met tekst en uitleg over de verschillende soorten bockbieren. Na afloop is het mogelijk om nog een drankje te nuttigen.

Geniet van deze mooie seizoensbieren en verbreed je bierkennis.

 

Let op: Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Heeft u alleen de proeverij? Kies bij verzendoptie 'Afhalen in de winkel' om te voorkomen dat er verzedkosten worden berekend!!

Oktober Bierfestijn

VERLOPEN

Zaterdag 7 oktober van 18:00 tot 00:00

Kantine VV Rijen

 

Muziek tot in de late uurtjes 

Broodjes bockworst

Bierpullen €3,00

 

Speciaalbier van Beer to the Bone!!