Verzend- en leveringsbeleid

Verzendkosten

Voor het verzenden van uw bestelling vragen wij €7,45. Bij een Bestelling boven de €75,- is de verzending gratis. Rijen, Gilze, Hulten en de Reeshof gratis verzending van af €45,-

Bestellingen

  1. Wij streven ernaar bestellingen binnen 2 werkdag te leveren, tenzij anders aangegeven bij het plaatsen van de bestelling of de bestelbevestiging.
  2. Het kan weleens voorkomen dat een bepaald product toch niet (meer) beschikbaar blijkt te zijn. Beer to the Bone zal dan een vervangend artikel voorstellen. Indien je niet akkoord gaat met dit voorstel, ontvang je het aankoopbedrag van het niet beschikbare product terug.
  3. Bestellingen zijn alleen toegestaan door personen die 18 jaar of ouder zijn. Beer to the Bone is verplicht de leeftijd van de klant te (laten) controleren. Mocht blijken dat de klant jonger is dan 18 jaar, dan zal de bestelling automatisch worden geannuleerd. De kosten van deze annulering bedragen EUR 15,- en zijn voor rekening van de klant.

Herroepingsrecht/bedenktijd

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen is niet van toepassing op bestellingen via de webshop van Beer to the Bone. Onze producten hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.