Verzendkosten €6,95. Verzending GRATIS vanaf €75,- Rijen, Gilze, Hulten en de Reeshof vanaf €45,- GRATIS verzending.

☠ Magazine 

Heb jij een leuk, leerzaam, grappig of sterk verhaal over bier? Neem even contact met ons op en misschien, als het onze mega strenge selectie overleeft, komt het wel in het BTTB Magazine! Lachen toch? 

Recept met Bier #1

De dagen worden langzaam wat langer en warmer. De lente komt er bijna aan! Dat betekent dat je nog maar even kunt genieten van het (enige) goede dat de Nederlandse winter ons biedt: stamppot met spekjes en worst. Dutch feel good food.

Lees meer »

Beershop Clip #1

Voor alles is een eerste keer! Zo ook voor mijn eigen short movie carrière. Over het algemeen is er altijd wel leven in de brouwerij zo ook in de bierwinkel. Zijn er geen klanten dan is er altijd wel een buurtje die even een bakje koffie komt drinken of is er tijd om even een doekje tussen de flessen door te trekken. Hier en daar een vertegenwoordiger, bestellingen die binnen rollen of een verdwaalde pakketbezorger maar soms ook heel even niks, niemand, nada. En wat doe je dan? Lekker even de boekhouding bijwerken natuurlijk, of nee toch niet...

Lees meer »

De kunst van het bier proeven

We zijn het steeds meer gaan waarderen, genieten van een mooi speciaal bier. We zoeken stad en land af naar een  biertje dat we nog niet gedronken hebben. In het café proberen we iets nieuws te vinden op de kaart en thuis hebben we niet alleen nog maar het standaard kratje aanbiedingspils. 

Lees meer »

Biertip van de week #1

Voor de bierliefhebber die op zoek is naar een leuk uitje heb ik nog wel een goede tip: ga eens slapen bij Brouwerij Het Anker in Mechelen. Voor de echte bierkenner hoef ik dit niet uit te leggen, maar hier worden o.a. de bekende en geliefde bieren van Gouden Carolus gebrouwen. Je slaapt letterlijk naast de brouwerij en tijdens het ontbijt kijk je uit op de alledaagse bezigheden rondom de oude brouwerij.

Lees meer »

-UNTAPPD-

Volg ons ook op Untappd en zie als eerste wat we nieuw op voorraad hebben.

Check hoe dik de scores zijn van elk bier en wat er binnen jouw smaakprofiel past!