☠ Magazine 

Heb jij een leuk, leerzaam, grappig of sterk verhaal over bier? Neem even contact met ons op en misschien, als het onze mega strenge selectie overleeft, komt het wel in het BTTB Magazine! Lachen toch? 

Beste bier van Nederland 2023

Elk voorjaar verzamelen honderden Nederlandse brouwerijen zich op de Dutch Beer Challange om te kijken wie het beste bier van Nederland Brouwt. Er word gesmeten met medailles! 25 Gouden, 28 Zilveren en 38 Bronze, toe maar. Hier alle beste bieren op een rijtje

Lees meer »

Biertip #2: Big Belly Bar Breda

De BBB waar iedereen zich wat mij betreft bij aan zou moeten sluiten: Big Belly Bar in Breda. Je kent Big Belly misschien wel van de heerlijke Liquid Desserts die ze brouwen. Om je vingers bij af te likken, iedere keer weer! Met namen zoals ‘Rum Marshmallow Key Lime Pie IPA’ en ‘Black & Blueberry Maple Syrup Pancake Ale’ loopt het water vanzelf in je mond. Ze brengen hier steeds een nieuwe versie van uit.

Lees meer »

Bier Afkortingen

In bierland vliegen de afkortingen je tegenwoordig om de oren! Op zich ook wel logisch aangezien "Quadruple dry Hopped triple New England Wheat Indian Pale Ale" gewoon net iets te lang is voor op een blikje...

Lees meer »

Beershop Clip #1

Voor alles is een eerste keer! Zo ook voor mijn eigen short movie carrière. Over het algemeen is er altijd wel leven in de brouwerij zo ook in de bierwinkel. Zijn er geen klanten dan is er altijd wel een buurtje die even een bakje koffie komt drinken of is er tijd om even een doekje tussen de flessen door te trekken. Hier en daar een vertegenwoordiger, bestellingen die binnen rollen of een verdwaalde pakketbezorger maar soms ook heel even niks, niemand, nada. En wat doe je dan? Lekker even de boekhouding bijwerken natuurlijk, of nee toch niet...

Lees meer »

De kunst van het bier proeven

We zijn het steeds meer gaan waarderen, genieten van een mooi speciaal bier. We zoeken stad en land af naar een  biertje dat we nog niet gedronken hebben. In het café proberen we iets nieuws te vinden op de kaart en thuis hebben we niet alleen nog maar het standaard kratje aanbiedingspils. 

Lees meer »

Biertip #1: Overnachten bij Het Anker

Voor de bierliefhebber die op zoek is naar een leuk uitje heb ik nog wel een goede tip: ga eens slapen bij Brouwerij Het Anker in Mechelen. Voor de echte bierkenner hoef ik dit niet uit te leggen, maar hier worden o.a. de bekende en geliefde bieren van Gouden Carolus gebrouwen. Je slaapt letterlijk naast de brouwerij en tijdens het ontbijt kijk je uit op de alledaagse bezigheden rondom de oude brouwerij.

Lees meer »

Bier-mail

Blijf op de hoogte van de nieuwste bieren, aanbiedingen en pre-orders. Schrijf je in voor de Beer to the Bone nieuwsbrief!

-UNTAPPD-

Volg ons ook op Untappd en zie als eerste wat we nieuw op voorraad hebben.

Check hoe dik de scores zijn van elk bier en wat er binnen jouw smaakprofiel past!